Lyngdal

Første dag unnagjort. Målet for dagen  var Lyngdal. Jeg har i bakhodet at vi må starte forsiktig, spesielt siden vi går på asfalt de første dagene – har dårlige erfaringer med asfalt fra tidligere turer. Shaman var av en annen oppfatning, og hadde lite forståelse for mine forsøk på å roe ned tempo. Vi brukte ca. 5 timer inkludert noen småstopp på de 28 kilometrene fra Lindesnes. Noe raskere enn jeg ønsket, så Shaman tok første stikk. Hadde riktignok lett oppakning siden Margaret er med til Lyngdal, og formen er fin på både meg og Shaman, så greit nok. Har sjekket inn på Paulsens Hotell i Lyngdal, et meget koselig hotell med gjennomført 1800-tallstema. Fra i morgen har vi noe tyngre oppakning, så da får vi roe ned litt. Har kjøpt litt mat her i Lyngdal, og satser på å finne en åker å sette opp teltet på i morgen. Vi skal bruke 2-3 dager opp til Espeskaret (Rossevatn), hvor noen hyggelige mennesker har latt meg sette igjen skiene hos seg. Derfra er jeg like i nærheten av kjent terreng i Vestvassdalen. Der har jeg gått utallige ganger både sommer og vinter, så det regner jeg med blir en grei etappe inn til hytta på Knaben hvor pulken venter. Deilig å være i gang med turen.

image

image

image

3 tanker

  1. Det blir spennende å følge deg kamerat. Dama og jeg sykla samme turen på våren/sommeren 2011, og vårt første stoppested var også Lyngdal. Paulsens hotell er topp! Vi kom dog «bare» fram til Tromsø, da dama hadde fått litt vel stort magemål da… 🙂 http://www.syklon.blogspot.no

    Forleden lyttet jeg til lydboka til «Norge på langs» med Monsen. Heftig tur, ja! Frihetsfølelse og lykke.

  2. Dette er gode greie Jarle! Glede meg te å lese oppdateringar. Du må passe deg for den vandrende gjeddå .. Fortsatt god tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: