Snartemo

Dag 2 brukte vi til å komme oss til Snartemo. Frokosten på Paulsens Hotell innebar foruten nydelig mat og kaffe at kokken kom ut og fortalte en spøkelseshistorie fra hotellet. Han sa de ønsket å gjøre noe mer utav oppholdet utover at gjestene bare spiste frokost og dro avgårde, og det har de virkelig klart. Hele oppholdet var en opplevelse. Startet vandringen cirka klokken 11, og turen oppover dalen gikk fint. Lurte en stund på om Shaman var sliten og hadde stivnet, så jeg begynte å se etter teltplass. Så fort vi tråkket inn i skogen kviknet han til og skulle plent leke, så jeg bestemte meg for å gå litt til og se om vi kunne komme oss til Snartemo. Refleksvest på kropp, blinkende lys på sekk og etter hvert lykt på hodet – Trygg trafikk ville vært stolte av oss. Teltet har jeg satt opp i en liten park her på Snartemo. Regner med vi starter litt tidligere i morgen, så om formen fortsatt er bra bør vi nok kunne legge asfalten bak oss for en stund og

fortsette på ski mot Knaben på tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: