Fortsatt Knaben

Brukte en del av hviledagen i går på å kontakte personer med kjennskap til isforholdene i områder langs den videre ruten mot Haukeliseter. Ikke veldig oppløftende tilbakemeldinger, men heller ikke helt håpløst.

Gjør et par endringer i planene. Jeg blir igjen her på hytta en dag ekstra. Far kommer opp i kveld, og blir med et stykke innover i morgen slik at vi er to fra start av i morgen tidlig. Det vil være til stor hjelp når vi skal teste, vurdere og passere vannene i starten av etappen. Forhåpentligvis er jeg da på vei mot Haukeliseter. Spent på hvordan det ser ut når vi kommer oss opp på fjellet.

4 tanker

  1. Hei, et alternativ er å gå øst for Rosskreppfjorden. Øyuvsbu, Svartenut, Bossbu, ned til Bykle og fortsette på Austheia til Berdalsbru, Tjørnbrotbu, (Hovden) Sloaros, (Holmavatn) Haukelidseter. Det er en enklere rute enn Blåsjø, du slipper mange høydemetere opp og ned til Mostøl/Jonstøl og Bleskestadmoen. Sannsynligvis også mindre værutsatt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: