Gaukhei

Starter dagen rolig. Dagen før hadde vært tung, så jeg bestemmer meg for å la ting ta den tiden det tar. Spiser middag til ftokost, fyller opp flaskene og leker litt med Shaman. I dag har jeg tenkt å la Shaman ta pulken. Han er ikke overbegeistret, men så fort vi er i gang er han kjempeflink. Frem til nå har jeg prøvd å gi ham en rolig start på turen. Han er sterk og i god form, men turen er lang og han er ung. Vi kommer oss fint avgårde, og jeg får glidd litt på skiene i et terreng som er lett og fint. Tar en pause utenfor Josephsbu, og klokken er allerede tolv når vi kommer dit selv om vi bare har gått i halvannen time.

Krysser Store Halvorsvatnet og holder oss i høyden på sørsiden av Skrubbhusvatnet. Enkelt terreng med hard snø, så Shaman får fine forhold med pulken. Renner ned på Vestre Gaukheivatnet og fortsetter videre til Gaukheivatnet. I morgen skal vi oppover mot Søra Monsvatnet, men jeg bestemmer meg for å ta den lille omveien bort til Gaukheihytta for å ta en ovetnatting der. Fin hytte. Får gang på vedovnene og har snart en tørr sovepose igjen. Greit med en rolig dag i dag.

image

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: