Ulvtuvtjønn

Etter å ha sittet værfast på Storevatn i går var det herlig med en skikkelig fin dag i dag. En del stigning fra start, og da vi kom til toppen kunne jeg merke at jeg er i ferd med å gå inn i en ny type terreng. Shaman brukte sine siste minutter frakoblet meg til å ta livet av en mus før vi tok oss nedover Hudådalen. Fra Såvatn opp mot Kringlevatn gikk det tyngre enn forventet, med noe dypere snø og vind imot. Vi fortsatte forbi Kringlevatnhytta, opp Breidadalen og vestover på Sandvatnet før vi slo leir like ved Ulvtuvtjønn. Shaman var tydelig sliten, selv om han hadde en grei dag med lett kløv. Av en eller annen irriterende grunn har han hele dagen hatt siktet stilt noen knepp for langt til venstre, så jeg brukte mye krefter på å kompensere og prøve å få ham til å gå fremover. Dersom jeg følgte hans spor for å slippe at han trakk meg til siden, gikk han bare enda mer venstre til vi var helt ute av kurs.

image

image

Én tanke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: