Krossvatn

Dagen startet i hvert fall greit, med en god frokost, værmeldingen kl 05.45, og en fin start på turen retning Krossvatn. Shaman hadde pulken, men på et eller annet tidspunkt har draget knukket. Jeg forsøkte å spjelke kjappt med det jeg hadde, men det holdt ikke.

Etter å akkurat ha runnet ned en stor bakke så jeg at brystlommen på jakken var åpen – lommen hvor jeg oppbevarer GPS-en. Jeg var kjapp med å få en hånd ned for å sjekke om noe manglet, og det gjorde det selvfølgelig. GPS-en. Gikk opp bakken igjen mens jeg studerte området hvor jeg rant ned, men tenkte den nok kanskje lå der jeg hadde forsøkt å fikse draget (dvs. pulkdraget, draget fikset jeg like før jeg traff Margaret), siden det hadde vært en del romstering der. Når jeg ikke fant den der heller bestemte jeg meg foe å feste Shaman og la alt av utstyr stå igjen mens jeg følgte sporet vårt bakover igjen. Jeg visste ar jeg hadde hatt den for ikke alt for lenge siden. Tok en siste sjekk før jeg snudde, og da dukket den selvsagt opp likevel. Vi kunne endelig fortsette, men pulkdraget  var fortsatt knekt. Da vi kom til Krossvatn fant jeg ut at jeg ble nødt for å få reparert det pulkdraget, samtidig som jeg var dritt lei denne dagen, så det ble en tidlig avslutning på dagens marsj. Fikk spjelken pulkdraget skikkelig nå, så nå tror jeg det skal holde en stund.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: