Haukeliseter

Grei etappe ned fra Holmavatn til Haukeliseter. Shaman slapp å bære eller trekke noe i dag, og gikk med trekkselen festet til magebeltet mitt. I den ene bakken tenkte jeg likevel at også han kunne få jobbe litt, så da festet jeg pulken på ham opp bakken og på meg igjen da vi var kommet til topps. Grei ordning. Usikker på om Shaman var enig.

Fremme på Haukeliseter hadde mor og far observert meg i det jeg krysset siste vannet og stod klare til å ta i mot meg og ta bilder. Burger og pils til lunsj overgikk kjeks og vann. Den lærdommen skal jeg ta med meg i den videre planleggingen.

Far har med diverse utstyr for å hjelpe til med å fikse pulkdraget. I morgen skal jeg også ta en prat med noen hundekjørere her, og se om jeg kan få noen tips til å få pleid føttene til Shaman. Planen min var å bli her i morgen og ta fatt på Hardangervidda på lørdag, men når værmeldingen melder vær med fornavn ligger det nok an til en ny værfastdag. Var en stund inne på tanken om å fortsette i morgen tidlig og heller hvile under stormen, men den planen stemte jeg ned. En ny lærdom får heller være at om man først skal sitte værfast, bør det gjøres et sted de har øl på tappekran. Fikk bare seng her for i natt, så i morgen må jeg ut å ordne meg en teltplass i le.

Pakken med forsyninger ventet på meg. Skal bli godt å få litt mer vekt i pulk og sekk før stigningen mot vidda. Jeg feirer i hvert fall at etappe 2 nå er fullført, og gleder meg til et gjensyn med Hardangervidda.

image

image

Én tanke

  1. «En ny lærdom får heller være at om man først skal sitte værfast, bør det gjøres et sted de har øl på tappekran.» Støtter den! Når man er skikkelig igang, som du er nå, er det fort gjort å få los på at «målet er Nordkapp» og at målet er langt der framme. Det er lett å miste av syne at i bunn og grunn er det veien dit som er målet. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: