Etappe 3 mot Finse

Da er siste frokost på Haukeliseter inntatt, og jeg pakker nå sammen utstyr og gjør klar for å ta meg opp mot Hardangervidda retning Finse. Usikker på om det blir noen nye innlegg her før vi når Finse, men Min posisjon vil i hvert fall fortsette å plotte hvor jeg befinner jeg.

Jeg fikk rom likevel på grunn av en avbestilling, så Margaret kom opp og satt værfast sammen med meg. Shaman har sjarmert hele Haukeliseter og fått seg mange nye venner, som igjen har ført til at han foruten mye kos og oppmerksomhet har fått servert store stykker bacon fra en trivelig sørlending.

Den første av sigarene jeg har fått i gave fra Nilsen ble tent for å feire fullført andre etappe. Kanskje sigar to av tre får vente til Sulitjelma, mens den siste er stemplet Nordkapp.

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: