Hellevassbu

Jeg blir liggende lenge i teltet etter at jeg har våknet. Det ble ikke middag i går, så jeg spiser en ekstra god frokost. Det røsker fortsatt i teltet, men vinden har roet seg fra i går. Jeg kryper ut for å se hvordan det står til med teltet. Det har tydelig fått juling, men det ligner fortsatt et telt. Shaman virker fortsatt sliten og halter rundt. Det slår meg at i alt kaoset kvelden før har jeg glemt å løsne teipen jeg brukte til å feste beskyttelsessokker rundt leggene på forbeina hans. Full av skyldfølelse nærmest kaster jeg meg over ham, får klippet opp teipen og ber om unnskyldning.

Bruker litt tid på å gå gjennom utstyret og se hvordan det står til. Det meste ser greit ut, men kokeapparatet har fått seg en trøkk og er fylt med snø. Jeg bestemmer meg for at det får holde å fortsette til Hellevassbu i dag slik at jeg får forsikret meg om at alt er greit med kokeapparatet og eventuelt finne frem reperasjonssettet jeg har med. Tørking av sovepose og klær vil også hjelpe godt for turen videre.

Det var ikke så lenge vi hadde igjen til Hellevassbu, så turen over hit går greit. I morgen dreier vi østover mot Hansbu, og derfra opp mot Sandhaug.

image

4 tanker

  1. Rett og slett «stilig»! Har fulgt GPS-sporene du har lagt igjen etter deg – så selv om starten fra Haukelisæter gikk litt sakte, så fikk du en alvorlig stor fart videre over vidda. Det måtte da bli lange dagsetapper? Imponert!

    • Kjekt at noen følger med 🙂 Fine forhold og lettere terreng hjelper godt på fremdriften. Ikke så redd for å gå lengre etapper heller nå som jeg har gått meg litt varm. Men spesielt gårsdagens etappe fra Sandhaug til Halne skulle jeg gått en gang til. Fantastisk flott.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: