Rondvassbu

Våknet på spahotellet med stive legger fra gårdagens veietappe. Det tok meg en frokost før jeg konkluderte med det åpenbare. Kort tid etter stirret jeg ned i gulvet gjennom en sprekk i massasjebenken.

Klokken ble mye før jeg omsider stod klar med ski på beina. Halve dagen var allerede gått da vi tuslet oppover bakkene og inn i Rondane. Manglende sikt i Jotunheimen ble raskt glemt da det latterlig vakre Rondane gjorde alt det kunne for å imponere og fortelle hvem som er vakrest i landet her. Til og med Jotunheimen virket å angre seg, og viste frem alle sine topper i horisonten bak oss. Det var umulig å la være og smile i det vi tråkket stadig lenger inn i dette postkortet.

Jeg hadde tenkt å nå Folldal på 2 dager og ville derfor gå et stykke innover, men da jeg begynte å argumentere for meg selv at det kunne være greit for kroppen med en kort dag i dag og heller nyte tilværelsen i Rondane, ble jeg raskt overbevist. Tok derfor inn på Rondvassbu og satte meg til å lese litt i en sofakrok med vindu og utsikt. Vi går i retning Folldal i morgen, og ser an hvor langt vi kommer. Jeg kan alltids plukke opp depoet torsdags morgen før vi går videre.

image

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: