Einunndalen

Inn på Coop Prix. Fylle vannflasker, kjøpe drikkeyoughurt til blandingen av müsli og havregryn og spise frokost i sittegruppen der inne kalt Den lille café. Selvforsyning av kaffe, men de ville ikke ta betalt fra meg. Jeg takker, og begynner å pakke ned utstyr. Flere snakket om hvor dårlig det var med snø i området i år. Jeg hadde selv erfart det i går, og det lovet ikke bedre for områder som lå foran meg. Jeg ble anbefalt å følge løypenettet de første kilometrene oppover mot Grønhøe, og derfra ta meg inn i hundeløypene. Jeg følgte planen slavisk. Hundeløypene tok meg over til Kakelldalen, derfra skulle jeg mot Fatfjellsætran, Gammelsætran og videre mot Einunndalen. Manglende snø skapte litt problemer så vi brukte en del tid innover, og da vi var kommet oss ned i Einunndalen så jeg etter en teltplass. Fant et fint sted like etter å ha passert en hytte tilhørende Tyrilistiftelsen. Depoet på Folldal hadde vært et lite fyrverkeri. Skuldrene mine var enige i at jeg skulle fråtse mens jeg leste videre i Alfabethuset av Jussi Adler-Olsen. Utover snømangel fortsetter sekken å skape problemer, men jeg fortsetter å lappe den sammen til jeg får skiftet den ut på Røros.

image

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: