Røros

Kom i gang tidlig i dag. Jeg ville komme tidlig frem til Røros for å rekke mest mulig av mine ærend der før Margaret kom på kvelden, slik at vi kunne være turister det meste av tiden. Jeg måtte skaffe meg ny telefon, bytte sekken med den Røros Sport hadde bestilt inn til meg, ta med Shaman til veterinær for vaksinasjon før vi krysser grensen til Sverige og hente pakke mex nye matforsyninger.

Frem til første gård på Galåa kunne vi gå på veien. Derfra gikk vi på jordene, kjempet litt med grusen, før jeg tok inn i en kraftgate gjennom skogen og ned til Sundet. Der tok vi over broen på nordsiden av flyplassen. Kjempet oss videre inn mot sentrum, først langs flyplassen, så over et stort jorde, før jeg lot pulken få gjennomgå inn mot handlesenteret Domus. Der parkerte jeg Shaman og pulken på den tørre asfalten utenfor, mens jeg gikk inn og kjøpte ny telefon.

Deretter startet noen timer med ærender, etter først å ha gått to runder opp til hotellet for å bære opp alt utstyret, for ikke å skade pulken enda mer i denne vårlige byen. Det hadde visst vært 8 plussgrader i går, og mye av snøen hadde smeltet bort i løpet av helgen.

image

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: