Storlien

Jeg var overbevist om at jeg skulle våkne tidlig siden jeg lå slik under åpen himmel, men klokken var blitt halv åtte før jeg åpnet øynene. Det var ikke langt igjen til Storlien, så jeg kunne ta meg god tid.

Å krysse riksgrensen ble en milepæl. Derfra rant vi ned i dalen og krysset reingjerdet ved Rektjärnarna, før vi klatret opp på andre siden. Været var like fint, om enn med noe mer vind, men naturopplevelsen reduseres litt så snart jeg kommer over i skuter- og skiløyper. Det gjorde vi i det vi begynte utforkjøringen ned mot skogene som skulle ta oss videre til Storlien.

Det første som møtte oss var tollstasjonen på E14. Jeg gikk på grønt, bar pulken over veien og kom meg opp til Storlien Högfjällshotell ved hjelp av en skuterled. Etter å ha sjekket inn og latt Shaman ta seg av å sjarmere betjening og gjester, dro jeg på harryhandel på Coop Extra, tidligere Konsum. Variert, det har i hvert fall turen blitt.

image

image

Én tanke

  1. Oi-oi-oi – fra grus og bare veier -til DE fristende forholdene! Er mektig imponert – og «følger med» videre. Mot nord, mot nord! God tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: