Røyrvik

Sa farvel til bonden og gikk ned til Limingen. Den skulle være trygg å gå på. Hadde ikke noe særlig gli der, så vi gikk rolig nordover. Noen steder ga overflaten litt etter og jeg sakk litt ned, mens Shaman tråkket gjennom om virket veldig skeptisk. Jeg hadde sjekket noen små hull og mente den største faren var at vi fikk et vått møte med overvannet. Sundet inn til Røyrvik var nesten umulig å se før vi var helt i enden. Det siste stykket dit gikk jeg bak Shaman og lot meg fascinere over hvordan han så ut til å lukte seg frem til hvor overflaten var svak. Noen ganger skvatt han til og endret raskt retning. Vi gikk til land like før vi kom frem til sundet, og så at fra sundet og inn var vannet helt isfritt. Holdt langs den trefrie kanten hvor vannet står når det ikke er nedtappet. Da vi kom inn til Røyrvik var ikke klokken så mye, men jeg følte meg ferdig for dagen. Lot pulken stå igjen utenfor Joker, og fikk meg rom på Limingen Gjestegård. Fikk senere lånt meg en tralle for å hente pulken. Første dag med ny pulk skal ikke starte med asfalttrekking.

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: