Viermahytta

De hadde satt frem mat til meg kvelden i forveien slik at jeg kunne spise frokost når jeg selv ønsket. Våknet klokken 6, hentet kaffe 6.30 og spiste frokost klokken 7. La meg så ned på sengen igjen og satte på TV2 Nyhetskanalen. Jeg følte meg slapp. Ikke syk, men orket ikke å pakke og dra enda. Jeg tenkte det  kunne holde å gå cirka til Viermahytta, og følte derfor at jeg hadde god tid. Klokken ble vel nesten 11 før vi begynte å gå.

Første bil som kom mot oss stoppet opp, rullet ned vinduet og spurte om jeg gikk Norge på langs. Det viste seg å være fjelloppsynsmannen. En bedre kilde til informasjon om Namsvatnet kunne jeg ikke møte. Han hadde et ærend før han igjen skulle oppover til Namsvatnet, så vi avtalte å snakkes når han tok meg igjen.

Vi gikk rolig oppover veien. Helt blå himmel, og jeg følte ikke for å sette opp farten. Da han tok oss igjen fikk jeg informasjon om hvor på vannet jeg burde holde meg, og han mente jeg bare måtte bruke hytten om jeg ønsket det. Jeg hadde trodd den måtte leies på forhånd, men siden tanken uansett var å avslutte dagen cirka der ble planen da å bruke hytten i stedet for teltet.

Oppe på Namsvatnet følgte vi skuterspor et godt stykke. Så fort vi forlot disse ble det tungt, og jeg frykter for morgendagen. Fant frem til Viermahytta, som ligger fint plassert mellom Storelva og Virmaelva. En liten og meget koselig hytte med en herlig atmosfære. Liker meg godt her.

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: