Guevtelsjaevrie

Planen om å spise mye i går sovnet jeg i fra, så jeg gjorde klar for en skikkelig frokost. Først middagen jeg ikke hadde spist, før jeg kalte inn kavaleriet i form av en pakke smalec. Vi klatret videre oppover. Det var en kald natt med mye vind, så forholdene hadde begynt å bedre seg, men det var ikke nok med én slik natt. Jeg håpet likevel at det kunne bli bra oppe i høyden. Jeg la om litt på ruten i forhold til hva jeg hadde planlagt for å komme raskere opp i høyden og oppsøke vindutsatte områder. Fant en kjempefin trasé, som også var kortere, og jeg undret meg over hvorfor jeg ikke hadde planlagt å gå her i utgangspunktet.

Sikten var til tider ganske dårlig, men jeg storkoste meg mens vi krysset Børgefjell nasjonalpark. Herlig å være på fjellet igjen. Da jeg sjekket notatene i dag morges så jeg at Coop Marked Hattfjelldal, hvor min neste pakke venter, stenger klokken 16 på lørdager. Det skulle jeg ha visst før jeg tok den korte dagen i går. Nå risikerer jeg å måtte vente til mandag med å få hentet ut pakken. Etter å ha passert Guevtelsjaevrie kjente jeg at det fikk være nok for i dag, og jeg mener det skal gå å rekke butikkens åpningstider i morgen dersom jeg starter tidlig.

image

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: