Steikvasselva

Tanken var å komme i gang tidlig i dag for å utnytte den harde overflaten vi ville få etter den kalde natten. I stedet sov jeg lenger enn noen gang på turen, og våknet ikke før klokken 8. Dagen gikk med til å fullføre resten av Røssvatnet, Norges nest største innsjø. Hadde håpet på litt bedre gli, men overflaten var i hvert fall blitt mye hardere enn i går, så det kostet ikke mye krefter å gå. Flotte omgivelser, med Okstindan og Hjartfjellet som de mest spektakulære.

Da vi nådde Steikvasselva i nordenden var det teltet som fristet mest for både Shaman og meg. Han måtte finne seg i å vente utenfor til jeg var ferdig med snøsmelting, men har nå kommet inn i teltet og virker like begeistret som meg over at radioen spiller One Direction.

Har sett over kartene og ruten for de neste dagene. Planen var å gå til Umbukta i morgen, men synes det ser ut som et bedre alternativ å følge Över-Uman østover, og gå mot Litlumvatnet og videre til Kvitsteindaltunet. Tror jeg prøver det i stedet.

image

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: