Gállonjuonne

Fortsatte opp mellom hyttene og over riksgrensen. Så fort jeg kommer inn i Sverige er det skutersporkaos. Over alt og i alle retninger. Ti spor i bredden. Hver gang jeg er innom Sverige tenker jeg på hvor glad jeg er for at det ikke er slik hjemme der jeg vanligvis ferdes. Kjenner på en litt vond følelse, og frykter for hva som vil skje med politiske vedtak fremover.

Jeg følger den merkede skuterleden mot Mavas inn til Iggesjávrre. Merkestikker for hver 20. meter, og Shaman skal markere på hver tredje, minst. Svinger nordover og går dette vannet til endes. Det blåser friskt fra vest, så jeg bestemmer meg for ikke å fortsette helt ned til Balvatnet i dag med mindre jeg også er innstilt på å krysse hele vannet, slik at jeg kan avslutte dagen på et sted i le. Klatrer opp fra Iggesjávrre og finner meg et rolig sted. Her har jeg et greit utgangspunkt for å gå til Sulitjelma i morgen, så jeg setter opp teltet og tar kvelden.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: