Veterinærfast, værfast, skredfast, trivselsfast

Jeg hadde bommet på planen min for vaksinering, noe som slo meg allerede før jeg kom til veterinæren. Jeg benytter meg av en regel som lar oss krysse grensen når som helst, så lenge han vaksineres hver 28. dag. Vi kom én dag for sent. Dermed måtte vi starte nytt vaksineringsløp, noe som innebar at jeg måtte tilbake til Fauske også neste dag.

Med været som var kommet, og som var meldt frem mot helgen, spilte det ingen rolle om vi fikk den ekstra dagen. Storm etter storm, og store nedbørsmengder. Skredfaregraden var blitt satt til 4 i dette området. Veldig høyt. Det var bare å holde seg i ro, og det samme gjorde jeg fredagen. At vertskapet mitt har vært så fantastiske at jeg mangler ord gjorde ventetiden til noe annet enn nettopp det. Jeg har ikke vært på vent, men har kost meg hvert minutt jeg har tilbrakt i Sulitjelma med mine og Shamans nye venner.

Drar videre nå, og starter dermed på det som vil bli tredje siste etappe. Det slår meg at jeg har glemt å tenne sigar nummer to, som jeg jo sa jeg skulle gjøre i Sulitjelma. Får se om jeg kan hente den frem oppe på Sorjushytta.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: