Geatkegielas

Når jeg for en gangs skyld hadde planer om å starte tidlig, ble disse planene spolert av at jeg ikke fikk sove før langt utpå natten. Hadde gjort klart alt som ikke måtte henge til tørk over natten, så det gikk i hvert fall kjappt å komme i gang når jeg først våknet.

En nydelig dag. Vindstille og nesten helt blå himmel, med gode skiforhold. Tok meg tid til noen skikkelige pauser for å nyte, og når vi var fremme ved Råståjaure, et sportsfiskeanlegg med utleiehytter, kunne jeg nesten ikke skjønne at vi med alle våre pauser bare hadde brukt 5,5 time på de 36 kilometerne dit. Herlig med gode forhold. Vi fortsatte i retning Keinovuopio, som ligger helt på grensen til Finland, og satte opp teltet like ved et navnløst krokete vann nær Geatkegielas. Kunne ta tidlig kveld til tross for å ha gått nærmere 5 mil. Begge er i god form og har mye krefter på lager, men det kommer flere dager, og nå må vi heller nyte resten av den flotte dagen.

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: