Nordre Stabburdalsvatnet

Det ble mildere og snødde noen centimeter. Dermed var detvtakk og farvel til de gode forholdene vi hadde i går kveld, og hei til et skikkelig kladdeføre. Jeg stoppet for å rense skiene for all smørning, og det hjalp noe, men fortsatt satt snøen stadig festet under hele skiene.

Vi hadde et stykke å gå før jeg hadde planlagt å komme inn i skuterløypene cirka ved Dødningkløften. Der gikk det straks mye lettere, og vi fortsatte mot Stabbursdalen. I det løypen tok slutt lette jeg nærmest febrilsk etter spor å følge videre, for utenfor sporene var det fryktelig tungt. Når vi skulle starte å gå igjen etter pausene, ble pulken holdt så fast i den våte snøen at Shaman ikke engang klarte å rikke den, selv om han rykket til.

Fant en fin teltplass etter å ha krysset Nordre Stabburdalsvatnet. Litt usikker på hvordan vi gjør det i morgen.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: