Bastinjávri

Bestemte meg for å gå opp i høyden i stedet for å fortsette nedover dalen, i håp om bedre føre der. Snø og litt vind i dag også. Vanligvis er det siste jeg gjør før vi drar å smøre skiene, men å få feste er ikke noe jeg trenger å bekymre meg for nå. Fortsatte uten skismørning.
Oppe i høyden var forholdene noe bedre. Traff på en kar som fortalte at han var med som hjelper for reinflyttingen som nå pågikk. Han ga meg noen innspill for ruten videre, og anbefalte at jeg heller gikk om natten slik forholdene nå var. Jeg vurderer det, men ser det an en stund til før jeg eventuelt snur døgnet. Å snu døgnet er farlige greier med tanke på sykdom også. Jeg kan flere ganger huske å ha tatt nattoget hjem, for så å våkne opp kvalm neste dag.

Innbildte meg at jeg så havet i dag, fra høyden før jeg rant ned igjen i dalen. Var vanskelig å si sikkert, så jeg får vente med den opplevelsen.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: